Telia s bonus

Telia Prepaid Bonus | Telia | Liittymät | Kauppa – Telia

Telia Prepaid Bonus | Prepaid-liittymät & Prepaid Netti | Telia | Liittymät | Kauppa | Telia

Bonuspisteitä kertyy kaikista Telia Prepaid -latauksista, jotka on tehty netin tai lataussovelluksen kautta kirjautuneena tai anonyymisti.

Asiakasedut | Edut – Telia

Asiakasedut | Edut | Telia

Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan …

Asiakkaanamme saat vain sinulle suunnattuja etuja ja tarjouksia laitteista, liittymistä ja viihteestä. Ota kaikki hyöty irti asiakaseduistasi!

Telia: Jopa 10 € bonusta – Bonusway

Bonusway

Saa jopa 15 € bonusta kaupasta Telia. Bonusten keskimääräinen maksuaika: 1 – 18 viikkoa. Bonus. Rajaton 200 M, Rajaton 5G 300 M ja Rajaton 20 M liittymät.

Bonus – S-kanava

Bonuksia voit saada parhaimmillaan 5 % ostojen euromäärästä, ja vielä 0,5 % lisää, kun käytät ostoksiin S-Pankin maksukorttia.

S-ryhmässä asiakas on omistaja, eli S olet sinä. Asiakasomistajana nautit S-ryhmän ja sen kumppaneiden monipuolisesta palveluvalikoimasta ja rahanarvoisista eduista. Tutustu ja liity!

Edut ja kumppanit – S-kanava

Jos olet LähiTapiolan asiakas, Bonus alkaa kertyä, kun rekisteröit osuuskaupan omistajuutesi LähiTapiolan verkkosivulla. Katso edut lähitapiola.fi.

S-ryhmässä asiakas on omistaja, eli S olet sinä. Asiakasomistajana nautit S-ryhmän ja sen kumppaneiden monipuolisesta palveluvalikoimasta ja rahanarvoisista eduista. Tutustu ja liity!

S-bonusta? – – Suomi24 Keskustelut

S-bonusta? – – Suomi24 Keskustelut

Minulla on ollut (iki)vanha Telia/DNA kännyliittymä. Täytyy vaihtaa Elisaan. Yritän keskittää S-liikkeisiin mahd. paljon. Äänestä.

Mistä kaikista liittymistä saa S-bonusta vai saako enää mistään? Ennen taisi ainakin saada…

S-bonus – – Suomi24 Keskustelut

S-bonus – – Suomi24 Keskustelut

S-bonusta, vaan Soneran heiniä on noi K-plussapisteet. Mutta Elisalla on S-bonus (koskee vain emoelisan liittymiä ja näin ollen Kolumbus ja Saunalahti- …

Antaako mikään matkapuhelin- tai laajakaistaoperaattori s-bonusta? Kuulin että Sonera olisi antanut, mutta asiakaspalvelussa sanoivat ettei näin ole? Ol…

S-ryhmän Bonusta Elisalta ja Saunalahdelta

Elisa – S-ryhmän Bonusta Elisalta ja Saunalahdelta

Saat S-ryhmän Bonusta useista Elisan Saunalahti puhe- ja nettiliittymistä. Kerrytä Bonusta ja aktivoi Bonus OmaElisassa.

Puhelinoperaattori esittelyssä: Elisa, Telia, DNA, Moi Mobiili

Elisa, Telia ja DNA ovat Suomen suosituimmat matkapuhelinoperaattorit. … 1 Mbit/s. Netti EU-maissa. 7 Gt/kk. 12kk ajan 9.9€/kk. 12kk jälkeen 12.9€.

Elisa, Telia ja DNA ovat Suomen suosituimmat matkapuhelinoperaattorit. Lue niiden sekä Moi Mobiilin puhelinoperaattori esittely!

Keywords: telia s bonus